Bij BusinessBoost Live doen ze hun best om inclusie te begrijpen. Helaas slaan ze een beetje de plank mis. Waarom zijn rolstoeltickets standaard 2 x zo duur als de goedkoopste plaatsen voor valide bezoekers?
Inclusie gaat juist over keuzevrijheid. Iedere bezoeker moet de keuze hebben om een dure of goedkope plek te kiezen. Dat betekent dat voor rolstoelplaatsen altijd de goedkoopste plaats een optie moet zijn.

In eerste instantie was ik blij te zien dat ze rolstoelplaatsen aanboden op hun ticketverkoop. Vaak is dat niet zo en moet je apart bellen. Dat is lastig en sowieso een drempel. Dus ik was blij verrast! De prijs (en dan met name het principe daarover) doet mij er nu voor kiezen om niet naar dit evenement te gaan.

(Heel misschien waag ik er nog wel een telefoontje aan. Ze kunnen namelijk nog best een kleine training gebruiken over inclusie ?)

https://businessboostlive.nl/